30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Trake za izbjeljivanje zubi PAP

Na temelju našeg bijelog obrasca za izbjeljivanje, razvili smo bijele trake kao način izbjeljivanja koji je do sada najugodniji.

  • Brzi rezultati već nakon jedne uporabe
  • Izbjeljivanje dok ste u pokretu
  • Bez iritacije desni, bez osjetljivosti zuba
Kako trake funkcioniraju?

Trake za izbjeljivanje zubi omogućuju jednostavno i učinkovito izbjeljivanje zubi i uklanjanje neželjenih mrlja iz udobnosti vašeg doma. Na temelju naše formule za izbjeljivanje PAP dizajnirali smo trake za izbjeljivanje koje pružaju najudobniju metodu izbjeljivanja zubi.

Izazivaju li trake osjetljivost?

Tradicionalno, bijele trake svoj sastav temelje na peroksidu, što može povećati osjetljivost zuba. PAP trake "hello coco" umjesto toga koriste recepturu temeljenu na PAP-u bez osjetljivosti.

Najugodniji način izbjeljivanja

Ostavite trake da djeluju 30 minuta i koristite ih koliko god je potrebno

Kako koristiti trake?

Prije upotrebe pažljivo osušite zube. Odvojite dugačku traku i zalijepite ljepljivu stranu na gornje zube. Čvrsto pritisnite traku prema dolje i presavijte je preko stražnjeg dijela zuba kako biste je osigurali. Ponovite isto za kratku traku na donjim zubima. Ostavite trake da djeluju 30 minuta. Zatim uklonite trake i isperite usta vodom. Trake možete koristiti koliko god je potrebno.

Sastav

Phthalimidoperoxycaproic Acid (PAP)
Znanstveno dokazani sastojak za izbjeljivanje zuba, koji predstavlja sigurnu alternativu peroksidu. Nema nikakvih negativnih nuspojava tijekom oksidacije zubnih mrlja, što omogućuje učinkovito izbjeljivanje bez boli i osjetljivosti zuba. Hydroxyapatitee (HAp)
Hidroksiapatit je glavna komponenta zuba. Formula PAP+ sadrži sintetičku verziju koja vraća minerale u oštećene dijelove cakline, čime s vremenom pomaže ojačati i zaštititi slojeve zuba. Potassium Citrate
Snažan sastojak za smanjenje osjetljivosti, koji pomaže ublažiti već prisutnu osjetljivost zuba. Prodire u zub kako bi trajno zaštitio živce od boli i osjetljivosti. Sastav
Aqua, Glicerol, PVP, Etilceluloza, Alkohol, Natrij Poliakrilat, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Ksilitol, Kalijev Citrat, Hidroksiapatit, Rebaudiosid A, Mentol, Natrijev Citrat, Ksantan Guma, PVM/MA, Kopolimer, C12-15 Paret-3

Sadržaj pakiranja

11.28 traka s 14 pojedinačnih postupaka

Uklanjamo mrlje bez osjetljivosti zuba.

Na zalihi
29,50 € –30 % 20,65 €
Category: Proizvodi
Weight: 0.2 kg
1024x1024 Teeth Whitening Strips 10
Summer Friday
29,50 € –30 %

 

Phthalimidoperoxycaproicacid

Phthalimidoperoxycaproicacid (PAP) znanstveno dokazan sastojak za izbjeljivanje zuba, koji predstavlja sigurnu alternativu peroksidu. Nema nikakvih negativnih nuspojava tijekom oksidacije zubnih mrlja, što omogućuje učinkovito izbjeljivanje bez boli i osjetljivosti zuba.

Hydroxyapatite

Hydroxyapatit (HAp) je rijedak mineral koji se prirodno javlja u vašoj zubnoj caklini. Formula PAP sadrži njegovu sintetičku verziju koja pomaže zaglađivanju mikropukotina na zubima gdje se hvata plak. Istovremeno stvara zaštitni sloj koji čini zube otpornijima na karijes.

Potassium Citrate

Kalijev citrat je snažan sastojak za smanjenje osjetljivosti, koji pomaže ublažiti već prisutnu osjetljivost zuba. Prodire u zube kako bi trajno zaštitio živce od boli i osjetljivosti.

Otvorite, zalijepite, osmijeh!

Odvojite dugu traku i zalijepite ljepljivu stranu na gornje zube. Čvrsto pritisnite traku prema dolje i presavijte je preko stražnjeg dijela zuba kako biste je osigurali. Ponovite isto s kratkom trakom na donjim zubima. Ostavite da djeluje 30 minuta i uživajte u blistavom osmijehu.

Bez nadraživanja desni, bez osjetljivosti zuba.

Na temelju našeg bijelog sastava PAP, dizajnirali smo bijele trakice kao način izbjeljivanja koji je do sada najugodniji.

 

 

 

Imate li pitanja? Imamo odgovore!

Mogu li koristiti trake za izbjeljivanje zuba ako sam trudna ili dojim?

Svaka trudnoća može biti potpuno različita, stoga uvijek preporučujemo da se prije upotrebe proizvoda hello coco posavjetujete sa svojim liječnikom ili primaljom u vezi bilo kakvih zdravstvenih problema koje možete imati. Evo potpunog popisa sastojaka koji se nalaze u našim trakama za izbjeljivanje zuba, a koje možete pružiti svom liječniku: Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, PhthalImidoperoxyca proic Acid (PAP), Cellulose gum, Carbomer, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Menthol, PVP, Souium Chloride, Chamomilla Recutita(Matricaria) Flower Extract, Charcoal Powder, Hydroxyapatite, Potassium Citrate

Mogu li koristiti trake s kapicama, mostovima ili spojenim zubima?

Kapice, implantati ili mostovi nisu namijenjeni za izbjeljivanje i zahtijevaju posebnu njegu od vašeg stomatologa. Izbjeljujući sastojci PAP djeluju na oksidaciju mrlja s prirodnih zuba, ali mogu pomoći održati okolne zube u istoj nijansi kao i oni koji su bili tretirani stomatologom. Uvijek preporučujemo da se prije upotrebe posavjetujete sa svojim stomatologom kako biste osigurali da je proizvod odgovarajući za vas.

Izbjeljivanje trakama uzrokuje osjetljivost zuba?

Naše izbjeljivačke trake PAP sadrže PAP kao aktivni izbjeljujući sastojak koji ne uzrokuje osjetljivost niti oštećenje vaše cakline. Tijekom izbjeljivanja, PAP može utjecati samo na zubne mrlje bez oštećenja zaštitnih slojeva zuba. Kako bismo pomogli kod već postojeće osjetljivosti, stvorili smo PAP formulu sa snažnim desenzibilizirajućim sredstvom poznatim kao kalijev citrat.

Back shopping