30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday 30% Summer Black Friday

Povrat proizvoda

KORAK 1

Molimo vas da nas obavijestite o povratu proizvoda putem e-maila na kontakt@hellococo.hr. Napišite nam razlog vraćanja proizvoda i nemojte zaboraviti navesti broj vaše narudžbe.


 

KORAK 2

Molimo vas da nam proizvod pošaljete preporučenom poštom, idealno u istom pakiranju kao što vam je proizvod dostavljen na adresu:

 

KO Brands Trading s.r.o.

Elektrárenská 6 

831 04 Bratislava
Slovakia (Slovačka)


 

KORAK 3 

Nakon primitka obavijesti o odustajanju od ugovora i vraćanja proizvoda, prodavatelj će najkasnije u roku od 14 dana vratiti kupcu sve plaćene iznose koje je primio na temelju ugovora ili u vezi s njim, uključujući troškove dostave, isporuke i poštarine te druge troškove i naknade. Prodavatelj će vratiti novčani iznos na isti način na koji je kupac koristio za plaćanje. Također, kupac se može dogovoriti s prodavateljem oko drugog načina povrata novčanog iznosa.


 

UVJETI

Molimo vas da nam proizvod dostavite potpun, neoštećen, po mogućnosti u originalnom pakiranju i nekorišten, inače će kupac biti odgovoran za smanjenje vrijednosti proizvoda koje je nastalo uslijed takvog postupanja s proizvodom koje prelazi ono što je potrebno za utvrđivanje svojstava i funkcionalnosti proizvoda.

Back shopping